O PROIZVODIMA


KORAK U BUDUĆNOST

Na 57. Medjunarodnom Sajmu tehnike (UFI) 2013 Beograd, dobijeno je specijalno priznanje KORAK U BUDUĆNOST za primenu novih materijala na dekorativnim ramovima INTERIO.

Nopal Lux Medjunarodni sajam tehnike (UFI) 2013

Na 56. Medjunarodnom Sajmu tehnike (UFI) 2012 Beograd, modularni sistem Interio dobitnik je nagrade KORAK U BUDUĆNOST za vrhunska tehničko-tehnološka ostvarenja u oblasti elektroenergetike.

Vlasnici Djura i Jovana Jakovljev na dodeli nagrade

DODELA NAGRADE

Izvršni direktor i suvlasnik kompanije Jovana Jakovljev ovom prilikom je izjavila: “Zadovoljstvo nam je da je naša nova proizvodna linija naišla na pozitivan odziv kako stručne javnosti tako i posetilaca Beogradskog sajma tehnike. Ponosni smo što je kompletan program rezultat zaokruženog ciklusa razvoja i proizvodnje unutar kompanije, što nas izdvaja na tržištu Srbije. Prisustvo nove linije na tržištu upotpuniće asortiman i zaokružiti naše poslovanje. Nopal Lux je izvozno orijentisana kompanija sa oko 45% udela izvoza u ukupnoj prodaji, sa novom linijom pratimo svetske trendove u elektroinstalacijama i očekujemo pozitivan odziv na inostranom tržištu”.

Nopal Lux Medjunarodni sajam tehnike Beograd 2012 Intervju

Nopal Lux Medjunarodni Sajam Tehnike Beograd 2012