KOMPANIJA

Vodeći proizvođač elektro-instalacionog materijala
NOPALLUX je kompanija koja je pouzdan partner već 60 godina. Nastala je modernizacijom kompanije Nopal a.d. Bačka Palanka. Danas poseduje kapacitet proizvodnje 5 miliona jedinica godišnje. Strategija razvoja zasnovana je na inovacijama; uvodimo nove proizvodne tehnologije i pametna rešenja za dom. NOPALLUX je porodična kompanija koja napredovanje zasniva na poštovanju, poštenju i posvećenosti. Ulaganje u razvoj znanja i veština zaposlenih predstavlja osnovu za motivaciju, napredovanje i nagrađivanje.
Stvaramo vrednost i pružamo sigurnost za kupce, partnere i zaposlene.

Kvalitet i bezbednost za održivi razvoj kompanije
Kompanija poseduje međunarodne sertifikovane sisteme: Menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2015 i Upravljanja zaštitom životne sredine ISO 14001: 2015. Sistematskim pristupom nadmašujemo očekivanja potrošača i postižemo razvojne ciljeve poslovanja.

Zadovoljni korisnici i partneri u celom regionu
Naši proizvodi se prodaju na teritoriji Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Grčke, Rumunije i Bugarske. U okviru strategije poslovanja postavili smo cilj prodora na tržište carinske unije Ruske Federacije, Belorusije i Kazahstana. Izvoz čini 45% ukupne prodaje.

Proizvodni program na najsavremenijoj opremi
Kompletan tehnološki ciklus obavljamo praćenjem naprednih tehnika i metoda koje primenjujemo u modernoj alatnici sa CNC mašinama i CAD/CAM sistemom. Dosledan u dizajnu i obliku, asortiman proizvoda obezbeđuje odgovarajuća rešenja za svaki zahtev. Od sklopki i priključnica za domaćinstva, utikača, sijaličnih grla i instalacionog pribora, pa do pametnih rešenja za stanove, hotele i poslovne prostore. Zgrade se mogu sveobuhvatno opremiti NOPALLUX uređajima sa najvišim tehničkim i dizajnerskim kvalitetom. Pružamo i usluge izrade alata za metal i plastiku, izrade i zaštite metalnih delova i prerade plastičnih masa.

Svest o brendu i značaj vrednosti
Svi proizvodi kompanije NOPALLUX definišu vrednosti kvaliteta na kojima počiva razvoj. Pored standardnog programa kompanije, razvili smo i premium program izuzetno kvalitetnih sklopki i utičnica PRIMERA. Ponuda je unapređena uvođenjem INTERIO programa modularnih univerzalnih rešenja koji kvalitetom, funkcionalnošću i izuzetnim dizajnom osvajaju dizajnere, arhitekte i sve kojima je pored funkcionalnosti i prefinjena estetika važna za opremanje doma. Posvećenost istraživanju i razvoju, vodi nas ka novom modularnom programu sa inovativnim materijalima i tehnologijama koji će nam doneti značajan iskorak na tržištu.

GALERIJA

FILM